Бившият боец на UFC в тежка категория Марк Хънт спечели с технически нокаут срещу Сони Бил Уилямс в Сидни, Австралия и сложи край на кариерата на бившия шампион. Уилямс имаше титлите на NZPBA и на WBA през 2013 г., преди в крайна сметка да бъде лишен от титлите поради неактивност. 
 

Уилямс беше непобеден и влезе в боя с рекорд от 9-0 в бокса и бе сериозен фаворит, но на ринга го чака изненада. Хънт разклати сериозно Уилямс с удар с дясната ръка в брадичката в 4-тия рунд. Марк Хънт продължи да налита с дари и тогава съдията се намеси и прекрати боя. Така Хънт записа своята първа победа в бокса.

„На този етап не съм сигурен, че ще продължа да се боксирам. Това най-вероятно е всичко за мен. На 37 г. съм и винаги съм казвал, че ако не мога да издържам на ударите ще спря. Ако това е края на моята спортна кариера, така да бъде. Мисля, че беше добра кариера“, заяви Уилямс.

Куриозното е, че Марк Хънт също се пенсонира след първата си победа. Бившият ММА боец е на 47 г.

„Усмихвам се, не заради победата, а защото това е последният път, когато излизам на ринга. Първата ми мисъл беше, че искам да го направя отново, но не няма да го направя повече. Това беше от мен“, заяви Хънт.