Кубрат Пулев изрази притеснението си от съвестта на съдиите преди реванша срещу Дерек Чисора тази вечер. Кобрата се притеснява дали решенията на реферите няма да са повлияни от публиката в „О2 Арина“ в Лондон. Дерек Чисора разчита много на публиката, която ще го подкрепя по време на сблъсъка тази вечер. Мачът е основния от програмата на вечерта под наслов „Пълна касапница“.

Победителят от двубоя ще вземе интернационалната титла на WBA. Мачът ще започне не по-рано 22,00 ч. британско време или след полунощ в България.

Пулев има причини да се притеснява от съдиите, защото Чисора играе много успешно в Лондонската зала „O2 Арина“. Дел Бой има 5 победи и само една загуба на ринга там. Последните три победи на Чисора въобще са именно в тази зала. На 26 октомври 2019 г. британецът надви с технически нокаут Дейвид Прайс и спечели вакантната интернационална титла на WBO. Преди това пък надви Артур Шпилка с нокаут във втори рунд през юли 2019 г. и срещу Сенад Гаши през април 2019 г.

След онази среща с Прайс Чисора записа три поредни загуби. Първо от Олександър Усик пак в Лондон, но в „SSE Арина“, а след това на два пъти отстъпи на Джоузеф Паркър, като и двете срещи бяха в Манчестър.

Единствената му загуба в тази зала е от Дилиян Уайт през 2018 г., когато бе нокаутиран в 11-и рунд. Другите му две победи са с технически нокаут срещу Карлос Такам през юли 2018 г. и срещу Закария Азузи през март 2018 г.