Бившата звезда от НБА Ник Йънг бе изхръвлен през въжетата на ринга в дебюта си в бокса, след като твърдеше, че съперника му Малкълм Миникън е използвал непозволен удар и го е ударил с глава.

37-годишният Йънг известен с престоя си в ЛА Лейкърс и с това, че е бивш партньор в живота на рап звездата Иги Азалея, направи своя дебют в бокса снощи. Съперник му беше интернет звездата Миникън в събитието „Соушъл Глоувс 2” – демонстративен боксов мач, който трябваше да се проведе в 5 рунда.

Когато боят започна стана ясно, че Йънг няма никакви боксови умения, но използва размерите си, за да остане на ринга. В четвъртия рунд удар на Миникън прати бившият баскекболист извън ринга, което сложи край на битката. Йънг се оплака, че съперникът му е използвал непозволен удар с глава.

„Чувствам се добре. Ударих го много пъти. Мисля, че направих това, което дойдох да направя. Той ми нанесе непозволен удар и това е, което някои правят, когато губят. Удари ме с глава и това сложи край на мача. Не знам как някой може да си мисли, че той е спечелил”, заяви Ник Йънг.