Бившият боксьор в средна категория Антун Еколс почина на 52 години. Бившият боец два пъти се бори за световната титла през 1999 и 2000 г., но загуби и двата мача. Той отстъпи от Бърнард Хопкинс и в двата случая, след като бе много близо до това да нокаутира съперника в първата им среща.

Еколс, който беше наречен Детето Динамит, стана професионалист през 1993 г. и беше нокаутиран в първото си излизане на ринга. Но той отговори, като спечели 22 от следващите си 24 битки, за да организира сблъсъка за световната титла с Хопкинс.

Американецът изпусна Хопкинс в началото на мача, преди да загуби с единодушно съдийско решение, а в реванш година по-късно беше нокаутиран в десетия рунд.

Много фенове изказаха почит към Еколс. Един фен написа: „Антун Еколс беше един от любимите ми бойци за гледане в края на 90-те, началото на века. От нокаута на Брайън Барбоса, боят с Бърнард Хопкинс и нокаута на  Чарлс Брюър в една дива война, Еколс винаги беше задължителен за гледане по телевизията в онази ера. Почивай в мир и благодаря за спомените“.

Друг добави: „По дяволите – току-що чух, че Антун Еколс е починал! Страхотен удар от Айова! Винаги ще помня нокаута му над Чарлс Брюър! Почивай в мир Дете Динамит“.