Антъни Джошуа победи Джърмейн Франклин с единодушно решение. След боя той призова Тайсън Фюри да се свърже с екипа му и да организират следващата голяма битка през лятото. 

"Чуйте, последният път като хванах микрофон след бой беше истински хаос, сега съм спокоен", сподели Джошуа, шегувайки се за ситуацията след боя му с Усик.

"Оценявам всеки един, който дойде тази вечер. Тук в ринга енергията е различна и съжалявам за сцените, не трябва да гледате такива неща. Уважавам Джърмейн, ние сме спортсмени. Благодаря на всички", допълни той относно краткото спречкване между двамата след края на битката. 

Gulliver/GettyImages
37 снимки

"Победата беше важна. Някой друг може да го нокаутира, предполагам. Той има добър стил и се представи много добре. Трябваше да го нокаутирам, но какво да кажа. Това е, мислим за следващия бой. Когато боксьори идват да се борят с мен идват амбицирани. Той е тук да се докаже. Трябваше да го нокаутирам. Не следя килограмите си, не се тревожа за това, тренирам и усещам добре тялото си", разкри Джошуа.

"Опитваме се да дадем това което искат феновете. Какво искат те? Казаха Фюри нали? Топката е в неговия двор. Знае къде да ни намери. За мен ще е част да се бия за титлите. Имахме разговори преди и нека да го направим. Няма да ставаме по-млади. Нямам търпение за следващия голям бой", каза още британецът.

"Ще ме видите лятото", завърши той.