Английският боксьор Антъни Джошуа отново пренебрегна Кубрат Пулев и заяви, че иска битки с Тайсън Фюри, Дилиан Уайт и Олександър Усик.

Световният шампион в тежка категория сподели, че е необходим двубой срещу Тайсън Фюри, за да се реши кой е №1 в света, но е решен да се бие срещу всеки опонент.

Уайт обвини Джошуа, че се е преструвал, че иска битка на „Уембли“ миналия април, преди да избере да дебютира в САЩ, въпреки че американецът вече е претендент за световната титла на WBC.

“Знам, че Уайт иска световната титла. Предложих му да се бием през април миналата година, но той отказа“, заяви Джошуа пред Скай Спортс.

„Може би иска титлата на WBC, но ако аз и Тайсън Фюри се изправим един срещу друг, тогава ще знам, че Уайт не иска да се бие с мен през миналата година, но определено ще трябва да го направи, ако иска титлата“ добави още британецът.

„След като победя Тайсън Фюри, Дилиан Уайт може да дойде и да се заеме с тази работа. Това няма да е толкова добро, защото ще го победя.“

Украинската звезда Усик вече получи гарантиран мач срещу Джошуа, като претендент за колана на WBO, но първо ще трябва да се изправи срещу Дерек Чисора.

Световният шампион Антъни Джошуа заяви, че иска да стане безспорен крал в тежка категория, обединявайки всички пояси. Британецът вярва, че може да подобри собствената си репутация като победи Олександър Усик.

„Ще бъда уважаван в тежка категория, когато знам, че никога не съм се спрял на предизвикателството, но Усик, Уайт, Уайлдър – всички те са в списъка ми“, заяви Джошуа.