"Напрежението изцяло е върху Джошуа. Аз не изпитвам напрежение, защото аз последвах мечтите си и ги направих реалност", обяви световният шампион в тежка категория Анди Руис-младши преди реванша с Антъни Джошуа в края на седмицата.

В началото на юни мексиканският боксьор шокира всички, като нанесе първа загуба в кариерата на Джошуа и детронира британеца като шампион при най-тежките. Двамата се изправят един срещу друг в реванш на 7 декември в Саудитска Арабия, като Руис е уверен, че може да победи за втори път британеца. Срещата ще се излъчва по DIEMA SPORT 2.

"Рабира се, че победата в първия мач ми дава увереност, но не искам да го подценявам. Той ще измисли нещо ново за реванша и ще ми бъде трудно. Моята задача е да не му позволявам да ми повлияе. Най-важното е да го поставям под напрежение, да използвам скоростта си и своите комбинации от удари, за да не му позволявам да става уверен", коментира Руис няколко дни преди срещата.

"Аз все още съм онова пълничко дете с големи мечти. Не съм се променил, но когато се кача на ринга, аз съм световният шампион. В ринга съм г-н Хълк, човекът с големите мечти, които иска да сбъдне", допълни мексиканецът, който има само една загуба от Джоузеф Паркър в 34 мача на професионалния ринг. /БГНЕС