Мениджърът на Тайсън Фюри и Кубрат Пулев Боб Аръм не остана впечатлен от показаното от Антъни Джошуа в събота вечер, когато той нокаутира Кубрат Пулев в 9-ия рунд на битката им в “Арена Уембли” в Лондон. Въпреки че някои биха казала, че Аръм е малко язвителен заради загубата на неговото протеже Пулев, той настоява, че е обективен за това, което е видял от Джошуа.

Gulliver/GettyImages
48 снимки

“Джошуа очевидно беше по-добрият. Кубрат не успя да натисне спусъка. Той нанесе няколко добри удара, но не можа да ги доразвие и Джошуа го нокаутира. Но не мисля, че това беше особено звездно представяне на Антъни Джошуа, но беше достатъчно добро, за да спечели битката с нокаут”, заяви Аръм.

“Не, истината е, че не, отговори Аръм на въпрос дали е бил впечатлен от Джошуа. - Той беше неуверен и всъщност не показа способност да се измъкне от удар. Той просто беше малко по-добър от обикновено. Това е истината и аз няма да я доукрасявам. На никой от нас Джошуа не му изглежда като човек, който може да създаде някакъв проблем на Тайсън Фюри”, добави Аръм.

lap.bg
58 снимки

“Мисля, че Джошуа е направен като по поръчка за Тайсън. Но аз все пак съм малко пристрастен. Започваме преговори с Еди Хърн в понеделник”, каза още Боб Аръм.