С парти по бельо отбеляза 49-ия си рожден ден боксовата легенда Оскар де ла Оя. Американецът от мексикански произход отпразнува юбилея заедно с новото си секси гадже Холи Сондърс в Пасадена, Калифорния. Изкусителката шокира социалните мрежи със снимки от купона. На него главните герои са в необичайно за такъв повод облекло. „Заслужаваш цялата торта, която искаш“, написа Холи под кадър, на който замахва с ножа към тортата, а самият Оскар се кани да духне свещичките.

„Отне ми 49 години, за да бъда най-накрая щастлив. Никога не е късно“, увери Де ла Оя, който приключи кариерата си с 11 световни титли в различни категории, а сега се изявява като промоутър в бокса и ММА, пише "Телеграф".

„49 никога не са изглеждали толкова добре – бъди свободен, бъди себе си. Още толкова много ти предстои. Обичам те“, гласеше пожеланието на Сондърс в Инстаграм, където тя се радва на 656 000 последователи.

Една от целите на Оскар за 2022 г. беше мач срещу бившия му враг Флойд Мейуедър, но най-богатият спортист в света не прояви интерес. Де ла Оя обаче е готов за големи дела, вдъхновен от Холи, с която е заедно от август. Силиконовата красавица е била състезателка по голф в колежа, а след това представяше този спорт по телевизията.

„Прекарах 10 години в националната телевизия, но сега отварям нова страница в живота си и искам да работя по собствени проекти“, обясни Сондърс, която зад гърба си има брак и още една сериозна връзка.

​​