Броени дни ни делят от големия боксов сблъсък между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, а британските медии "уплътняват" времето с повече подробности около личния живот на Кобрата. Най-известният таблоид на Острова - The Sun, разказва днес на своите читатели за жената до Кубрат, която в заглавието е изписана като "Андреа Пулева".

Instagram
86 снимки

Дали изданието се е объркало, че Кубрат и Андреа имат брак, или просто е заложило на по-гръмко заглавие, което да привлече аудиторията, само можем да гадаем. Но това, което остава безспорно от публикацията на The Sun, е, че определено познават добре миналото на поп фолк певицата, цитира Sportlive.

Изданието посочва, че Андреа и Кубрат са се разделили след дългогодишна връзка през юли миналата година, веднага след "Целувкагейт" (целувката с Джени Суши). Няма как да не поставим под съмнение дали Пулев и Андреа не са отново заедно, след като наскоро се появиха техни снимки в социалните мрежи.

instagram.com/andreabulgaria
100 снимки

Нещо повече - смята се, че Андреа дори ще присъства на мача на Пулев срещу Джошуа в Лондон. За момента остава загадка в какви отношения са две от известните български личности. Материалът на The Sun продължава с кратка биография на Андреа - кога е родена, с какво е известна, какви награди е печелила.

www.instagram.com/andreabulgaria
60 снимки

Изданието посочва още голямата популярност и активност на Андреа в социалните мрежи. Както и безрезервната подкрепа на певицата към Кубрат преди да се разделят. Към публикацията са приложени и няколко снимки от Инстаграм профила на Андреа, които илюстрират що за жена е (била) половинката на Кубрат Пулев.