Тайсън Фюри призна, че никога няма да му омръзне да „бие и дрънка” Дионтъй Уалдър. Както е известно, предстои да се очертае пълна трилогия между двамата боксьори, след като пандемията от коронавирус отмине и те да изиграят трети мач помежду си.

Великобританецът и американецът направиха спорно равенство през декември 2018-а година, след което през миналия месец Фюри разби Уайлдър, за да вземе пояса в WBC след седем рунда.

Надеждите са двамата да се срещнат пак през октомври, след като първоначалната дата – 18-и юли, беше отменена заради глобалното разпространение на заразата от COVID-19. Фюри пък призна, че се радва, че ще има още един такъв мач, след като Уайлдър активира клаузата в договора между двамата.

„Никога няма да се уморя да бия и дрънкам Уайлдър. Това винаги ме е правило горд. Искам да му „дам още”. Съвсем сериозен съм в това, което казвам и не от много хора ще го чуете, особено в бокса. Има много ляляджии, които говорят, докато аз правя това, което казвам. Горд съм от представянето си и гледам смело напред след коронавируса, за да покажа на света как се побеждава без напрежение”, каза Фюри пред Good Morning Britain.

Фюри продължава да поддържа форма у дома, качвайки непрестанно видеа в социалните мрежи, а компания му правят жена му – Парис, както и петте им деца. „Малко трудно е сега, тъй като не можем да правим занимания във фитнеса. Всяка сутрин в 9,00 часа правим видео в Instagram, което трае близо един час. Това ми помага да остана в ритъм и същото прави с много, много хора по целия свят. Щастлив съм, че мога да направя щастливи хората с проблеми със здравето по време на тези тежки времена. Имам Парис и децата до себе си и всеки тренира здраво”, отсече шампионът.