Кейт Абдо е набелязана за голям боксов дебют в Misfits тази година. Абдо е талантлива спортна водеща, която се прослави с невероятните си умения да води предавания по бокс, футбол и различни други спортове.

Появиха се кадри, на които 42-годишната дама разбива подложките по време на тренировка по бокс заедно с наставника и партньора си Малик Скот. Засилиха се слуховете, че Абдо може да се появи за първи път в бокса, като потенциална дестинация е промоутърската компания на KSI Misfits Boxing.

Мениджърът на KSI и гуру на Misfits Мамс Тейлър е предложил на Абдо място в една от картите през октомври, но очаква окончателен отговор.

"Малик и аз говорихме за това", каза той пред talkSPORT.com. „Бих искал тя да се бие през октомври в Обединеното кралство. Както казах, разговарях с Малик по този въпрос и чакам той да се свърже с мен по отношение на сроковете. Рано или късно това ще се случи, но целта ми е да се случи тази година."

Абдо сериозно впечатли феновете в кадрите от тренировките, така че желанието на водещата да нахлузи ръкавиците е ясно. Скот вероятно ще бъде в ъгъла на партньорката си, което може да се окаже ключово предимство предвид опита му като треньор на Дионтей Уайлдър в тежка категория.

Съперникът все още не е обсъден, като възможностите са сравнително ограничени в женската дивизия на боксовата промоция Misfits. Абдо все още няма време да се отдаде на пълен тренировъчен лагер, тъй като е ангажирана с футболния сезон, включително с представянето на Шампионската лига.

На въпроса дали има противник, с който иска да докосне ръкавици, Абдо призна, че ще се бие с всеки противник, който бъде поставен на масата.

„В момента искам само да се боря за победа“, обяви Абдо. „Защо не? Слушайте, бих се борила с всеки. Бих се била с всеки, който поставят пред мен. Просто не съм гледала куп "Misfits", така че честно казано не знам коя битка има смисъл“.