В главното събитие на шоуто световният шампион на WBC в категория перо, американецът О'Шаки Фостър (22-2, 12 нокаута) победи родения в Пуерто Рико Ейбрахам Нова (23-2, 16 нокаута) и защити титлата си.

Първият рунд премина в разузнаване, трудно е да се определи кой беше по-добър. Във втората част претендентът изглеждаше добре - контрира успешно и опита някои удари. В отговор Фостър премина в стойка с обратен гард, притисна и започна да мачка опонента си към въжетата и в ъгъла на ринга. Дори в позиционния бокс вече изглеждаше малко по-добре.

Отлично попадение на Нова имаше в 4-ия рунд. Той шокира шампиона, принуди го да се отдръпне, а след това влязоха в клинч. Фостър отново промени гарда си. Опитваше се да действа по-агресивно и да вземе инициативата. Вкара добро ляво кроше в 8-ия рунд.

Нова се опита да реагира, но си личеше, че е уморен. Често се изхвърляше със замах, което улесняваше контрите на шампиона. Втората част от битката беше за Фостър. Той даже изпусна да нокаутира опонента си в 12-ия рунд.

Оценките на съдиите бяха 115-112 за Фостър, 114-113 Нова (изненадващо) и 116-111 Фостър. В първата си защита на титлата Фостър се справи добре и запазва пояса на WBC.