Най-добрите български професионални боксови таланти ще покажат своите умения на силната галавечер в Пловдив на 3 октомври. Шоуто, организирано от компанията на Ивайло Гоцев „Епик Спортс Ентъртейнмънт“, ще се състои на открито в Античния театър.

Йосиф Панов – Пепелянката (17 победи, 11 с нокаут и 3 загуби) ще излезе срещу французина Муса Гари (10 успеха, 2 загуби и 2 равни). Срещата от суперполусредна категория ще бъде в осем рунда.

Още един от водещите състезатели на "Алексеев промоушънс" Борислав Велев – Рой също ще има съперник от Франция. Той ще се бие със Самир Сла (9 победи, 3 загуби и 1 равен). Двубоят е в шест рунда от полусредна категория.

Перспективният боец в тежка категория Пенчо Цветков (3 успеха, 2 с нокаут) излиза в сблъсък срещу друг боец без поражение Мирослав Николов (2 успеха, 1 с нокаут). Тяхната среща е в четири рунда.

Джоана Нуамеруе (2 победи, 1 с нокаут) ще търси реванш от Тереза Дворакова (3 победи и 4 загуби). Българката има поражение от чехкинята в мач по правилата на кикбокса.

В основния мач на шоуто британската звезда Мартин Мъри (39 победи, 17 с нокаут, 5 загуби и 1 равен) ще се бие с коравия албанец Ориал Колаж (21 победи, 13 с нокаут и 5 загуби). Срещата е насрочена за осем рунда.

Бившият съперник на Кубрат Пулев – Богдан Дину (Рум), който има 19 победи и 2 загуби, се изправя срещу немеца Франк Блумле (16 победи, 11 с нокаут, 8 загуби и 2 равни).

По време на галавечерта ще има и богата музикална програма. Според организаторите ще бъдат допускани зрители, но заради мерките за безопасност няма да бъде използван целият капацитет на Античния театър.