Легендата на бокса Майк Тайсън се завърна на ринга и завърши при равенство срещу друг легендарен боксьор - Рой Джоунс - младши в Лос Анджелис. След битката Железният Майк остана доволен от двубоя.

Gulliver/GettyImages
35 снимки

"Ще приема равенството. Мисля, че спечелих, но съм доволен и на равенство, защото феновете харесаха показаното, така че и аз съм щастлив. Рой, ти продължи да се биеш. Знам си, че те нацелих с някои добри удари, а ти ги пое и продължи. Уважавам това", заяви Тайсън.

"Аз тренирах за 3-минутни рундове. Понякога тези две минути ми се струваха като три. Но просто се радвам, че преминах през това първо изпитание. Дали ще се бия отново? Абсолютно. И Рой ще е в бойната карта също", добави още той.

"Щастлив съм, защото изкарах 8 рунда. Всички знаят, че мога да нокаутирам, но не всички знаеха дали мога да изкарам 8 или 10 рунда, така че съм много доволен. Нокаутите нищо не означаваш, важното е да може да изкараш до края на битката. Когато той ме удари, отидох към план "Б" и отвърнах на удара. Рой, трябва да го направим пак,", каза Железният Майк.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.