Джак Катърал взе реванш от Джош Тейлър като го победи със съдийско решение снощи в Лийдс, Англия. В битката между левичарите, англичанина надви съперника си от Шотландия.

Началният рунд бе добър за Катърал. Страхотна работа с крошетата, пусна няколко точни удара, постоянно се движеше. Бившият шампион засега не успява да постигне нищо. Тейлър започна да работи по-агресивно и веднага поема инициативата. Но Катърал имаше добър момент с лява кроше в челюстта.

Катърал изглеждаше по-добре в позиционния бокс до момента. Но той често се озоваваше опрян на въжетата. А в такива моменти активен е Тейлър, който се възползва. Бойците сблъскаха глави още няколко пъти. Изненадващо е, че засега няма порезни рани.

Изглежда, че Тейлър не е в състояние да поддържа високото темпо и плътността на боя. Тейлър пое много удари в 5-ия рунд. За щастие гонгът прозвуча. В седмия рунд нещата станаха трудни за Катърал. Краката му са отпаднали. Трябваше да направи размяната в центъра на ринга. Инерцията се връща при Тейлър. Ъгълът му се раздвижва. Казват, че съперникът му е уморен.

Катърал вече подхожда по-пасивно. Той избухваше в епизодите, хвърляше някои страхотни комбинации, а след това се е да работи в защита възможно най-чисто. Ударите му бяха по-чисти.

Последва силен 10-ти рунд от страна на Тейлър. Катърал пое тежко ударите в тялото, като започна да влиза в клинч. Тейлър беше по-активен в решителния 12-и рунд, но като цяло Катърал беше малко по-добър. Оценките на съдиите бяха 117-111, 117-111 и 116-113 в полза на англичанина, който взе сладък реванш. Той вече има 29 победи и 1 загуба, а това е второ поражение при 19 победи за Тейлър.