Бившият претендент за световната титла в тежка категория Дерек Чисора нокаутира Дейвид Прайс в четвъртия рунд. Срещата бе в 02 Арена в Лондон, Англия. 

След успеха Чисора изрази желанието си да се бие с Джоузеф Паркър, Александър Усик или Джарел Милър в подгряващата карта на реванша между Анди Руис-младши и Антъни Джошуа, който ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия.

"Дейвид Прайс влезе в двубоя в последния момент и спаси шоуто. В продължение на няколко рунда оказваше добра съпротива, но аз диктувах темпото. Не мисля, че в следващия рунд щеше да оцелее. Той се представи добре, намери ме с хубав десен ъперкът и затанцувах. Наистина беше добър. Невероятен. Искам да благодаря на Дейвид Прайс и да му се извиня за това, че казах, че искам да го убия", заяви Чисора веднага след сблъсъка. 

"Готов съм за следващия си двубой. Опитвам се да се разбера с Джоузеф Паркър. Ако не успея да се разбера с Паркър или Александър Усик, ще се бия с Джарел Милър на 7 декември в подгряващата карта на двубоя Анди Руис-Антъни Джошуа в Саудитска Арабия."

"Да, на 100% ще се бия там на 7 декември. Готов съм да го направя. Искам да се бия в Саудитска Арабия", завърши Чисора.