„Стъклената” брадичка” на Антъни Джошуа ще позволи на Кубрат Пулев да го нокаутира в боя помежду им. Това смята промоутърът на българина Боб Аръм. Британският шампион трябва да се бие с Кобрата през юни, но пандемичната обстановка в глобален план заради коронавируса и по всяка вероятност боят ще се отложи за по-натам.

Джошуа възвърна своите титли, след като победи Анди Руис в реванша помежду им през декември, но Аръм вижда в първия успех на мексиканеца, че силата на Руис при нокаутите дават „много добър шанс” на Пулев да нокаутира също Джошуа.

„Той няма здрава брадичка. Знам Анди Руис много преди първия му бой с Джошуа. Във всяка една своя битка, освен предпоследната му с Алексндър Димитренко, Руис бе представляван от нас”, допълни Аръм.

„Познаваме го много добре и знаем колко добър е Анди. Има бързи ръце, много е здрав и знаем, че по принцип не е нокаутьор, а успя да свали Джошуа. Повярвайте ми. Вижте с какви боксьори се е бил и не може да ги нокаутира. Фактът, че свали Джошуа по този начин ми казва, че брадичката на британеца е много слаба. Ако сравним Руис с Пулев, българинът е много по-добър боксьор от Анди. Следователно това, което казах, е, че ако Руис нокаутира Джошуа, тогава Пулев има още по-голям шанс да го направи”, отсече агентът.