Боксовата легенда, Майк Тайсън, призна, че е фен на Тайсън Фюри. Следващата седмица британецът ще се срещне със световния шампион на WBC в тежка категория, Дионтей Уайлдър. Сблъсъкът е на 22-ри февруари в Лас Вегас, САЩ. 

"Харесвам и двамата като бойци", призна Тайсън.

"И двамата дойдоха от нищото и станаха световни шампиони в тежка категория. Трябва да се oтнасяте с уважение към успеха им. Някога и аз бях в тяхното положение."

"В първия двубой се надявах Тайсън Фюри да победи. Винаги съм за него, защото той е кръстен на мен. Това е най-нормалното нещо, което трябва да направя, нали? Винаги съм му симпатизирал, той е много приятен човек. Но никога не съм го разбирал. Просто го гледах как побеждава свестни боксьори. Не знаех дали са изхабени, или са приемали битките, защото Тайсън не изглежда като някой, който може да ги победи. Но той ги побеждаваше и им се смееше. Това ме превърна в негов фен", призна Тайсън.

"Той е много по-добър, отколкото изглежда. Изуми много хора като се изправи след нокдауна в дванадесетия рунд. Той стана и спечели последния рунд, показвайки, че е корав. Мислех, че всичко е приключило, но той се изправи. Беше като Роки. После се върна в мача. Беше невероятно, фен съм му. Необходима е голяма издръжливост и вяра, за да го направиш", заяви Тайсън.