Абсолютният шампион в категория супер петел и бивш абсолютен шампион в категория петел Наоя Иноуе (26-0, 23 нокаута) ще направи дебютната си защита на всички пояси в дивизията през май в Токио (Япония).  За това съобщава ESPN, като се позовава на свои източници. Според информацията съперник на боксьора с прозвището „Чудовището“ще бъде покорителят на две теглови дивизии мексиканецът Луис Нери (34-1, 26 KO).

ESPN твърди, че организаторите са успели да премахнат основната пречка пред организирането на този двубой - Нери е получил разрешение да се боксира в Япония.

Факт е, че през 2018 г. мексиканецът получи доживотна забрана да се боксира на територията на Япония. Това стана след два мача с бившия лидер на леката категория Шинсуке Яманака.

След първия двубой той беше хванат да използва забранени препарати (беше оправдан от WBC и лично от Маурисио Сулайман), а в навечерието на втория двубой пропусна лимита за тегло и то с килограм и 600 гр.. И двата двубоя завършихпа с ранни победи за мексиканеца.

Нери заслужи титлата през февруари - той победи Ованесян в зашеметяващо красив и кървав елиминационен сблъсък.