Британският промоутър Еди Хърн е оптимист относно провеждането на двубоя в тежка категория между Дилиън Уайт и Александър Поветкин, въпреки отменянето на всички спортни събития в световен мащаб. 

Отмяната на масовите събития помага да се ограничи разпространението на коронавируса, а сблъсъкът между Уайт и Поветкин е планиран за 2 май на Манчестър Арена в Манчестър, Англия.
"Вече продадохме над 10 000 билета", похвали се Хърн.

"Билети за следващия двубой на Канело Алварес още не се продават. Не знам какво мислят в лагера на Канело, но ние приехме условията за двубой на Алварес срещу Били Джо Сондърс. Ще видим додъде ще ни отведе това."

"Зависими сме от правителството, което каквото и решение да вземе, трябва да го изпълним. Разбира се, че двубоя между Даниел Дюбой и Джо Джойс е застрашен, но не зависи от мен, нито от Франк или някой друг. Зависи само от правителството, така че всичко е под заплаха. Ситуацията може да се промени във всеки един момент."

"Ще се погрижим бързо да информираме феновете за всяко наше действие. Ако закупите билет и някое шоу се отмени, ще получите пълно възстановяване на сумата", завърши Хърн.