Звездата от професионалния боксов ринг Тайсън Фюри определено знае как да прави шоу и появата му като гост на шоуто „Разбиване”, организирано от Световната федерация по кеч, завърши с намесата на над десетина гарда. Британският боксьор от тежка категория едва беше удържан да не се нахвърли на звездата от WWE Браун Строуман.

31-годишният Фюри (29 победи, 0 загуби, 1 равен) беше сред специалните гости на предаването, което засне епизода си в „Стейпълс Сентър” сред Лос Анджелис. Като такъв боецът получи място само на метри от ринга, където едно от основните събития беше отборен мач (с тимове от по петима души), в хода на който Строуман размяташе опоненти край въжетата.

В един 36-годишният американец, чието истинско име е Адам Шър, мина покрай Фюри и го видя. С дяволита усмивка той пунктира боксова стойка пред Фюри, който се изправи и го гледаше през загражденията. Секунди по-късно Долф Зиглър връхлетя Строуман, който го метна право към Фюри.

Последният не остана никак доволен от този факт, а след спечелването на мача Строуман за пореден път провокира британеца, който не издържа и се завтече да търси саморазправа. Охраната реагира моментално, като поне 10-12 души, ако не и повече, положиха доста усилия да извлекат развилнелия се боксьор.