Майк Тайсън може и да носеше гордо званието „Най-лош мъж на планетата“ преди години, но дори и той се е страхувал за живота си и то – при срещи с напористи фенове.

Боксовата икона разкри, че много пъти му се е случвало въоръжени негови почитатели да настояват за снимка или автограф, което го вади извън зоната му на комфорт. Тайсън разполага с не по-малко внушителни от самия него телохранители, но дори и те не успявали да спрат напористите фенове.

"Тези хора имат оръжия, искат да се снимат с мен – човек би си казал: „Не, няма да де снимате се мен така“. Казвам на охраната: „Нека се снимат“. Но това, което ме притеснява, е че опашката е от 45 човека. Това е пълна лудост. Има доста жадни хора. Мислех си, че с големите си бодигардове ще ги изплаша, но не се получи“, каза Тайсън, цитиран от „Сън“.

В момента „Железния Майк“ се подготвя за завръщане на боксовия ринг на 54 години, като все още не е ясно дали ще се бие в истински мач или ще участва в демонстрационен двубой. Въпреки това желаещи да се изправят срещу него не липсват.