Боксовият анализатор Ричи Уудхол има просто и ясно послание към феновете и медиите. Той препоръчва да не се отписва шампионът на IBF в тежка категория Даниел Дюбоа (21-2, 20 нокаута), който този уикенд ще се бие със сънародника си Антъни Джошуа (28-3, 25 нокаута).

Експертът смята, че Джошуа ще има много сериозни проблеми с ударите на Дюбоа.

"Това не е просто удар“, заяви Уудхол. „То е с приблизително същата сила като силовите удари на повечето супертежки боксьори. Ето колко тежък и мощен е той. Той има най-добрия удар в дивизията днес. По отношение на силата, времето и точността. Обикновено просто използваш удара, за да печелиш точки, и подготвяш удара си с дългата си ръка. Но ударът на Даниел е болезнен удар. Определено не става дума за печелене на точки."

Уудхол все още вижда Джошуа като фаворит, но отбелязва, че "трябва да се боксира много концентрирано. От удара му е много трудно да се измъкнеш. Не знаеш кога ще се задейства. Ако Даниел иска да спечели този двубой, ударът трябва да бъде основният му коз. В този двубой крошето е основата за останалата му работа. Моите пари все още са за Джошуа. Съжалявам, Даниел. Мисля, че той ще загуби с нокаут в средата на двубоя. Мисля, че ще затрудни Ей Джей с предната си ръка, но последният ще успее да го хване с десен прав. Залогът ми е Джошуа с нокаут."