Антъни Джошуа публично разкри трима от бойците в тежка категория, с които провежда спаринги, за да се подготви за реванша срещу Дилиън Уайт. Британците в тежка категория ще се срещнат отново на 12 август в O2 Arena в Лондон.

Битката беше официално обявена миналата седмица, като и двамата вече тренираха в Америка. Уайт е на лагер със своя треньор Бъди МакГирт във Флорида, докато Ей Джей работи под ръководството на треньора Дерик Джеймс в Тексас.

А сега Джошуа даде възможност на феновете да надникнат в неговата зала, в която се готвят и американските шампиони Ерол Спенс и Джърмел Чарло.

В неделя британецът позира за снимка с трима от своите спаринг партньори. Най-вляво беше Джеремая Милтън. Непобеденият американец е на 29 години и има рекорд от 9-0 (6 нокаута). В средата до Джошуа застана Джейми ТKV (пълно име Джейми Чикева). Британският талант има 5:0 (3 нокаута) и също е на 29 години. Най-вдясно е Майкъл Хънтър. Американският топ претендент вече е на 35 години и може да се похвали с рекорд от 20-1-2 (14 нокаута).

Хънтър е добре известен като неуловим и опитен боксьор в тежка категория, който донякъде е избягван от други претенденти поради трудния му стил. Единственото му поражение в кариерата дойде, когато беше в тежка категория през 2017 г. в ръцете на Олександър Усик, който разбира се продължи да побеждава и два пъти надви Джошуа през 2021 и 2022 г.