Бившият абсолютен световен шампион в лека категория Джордж Камбосос Младши подписа споразумение за съвместна промоция на няколко битки с Top Rank, който ще работи съвместно с DiBella Entertainment и Ferocious Promotions, за да представя неговите битки. Завръщането на пръстена на Камбосос на ринга ще бъде обявено скоро.

„Изключително съм развълнуван да удължа и подпиша споразумение за съвместна промоция на няколко битки с моя дългогодишен промоутър, DiBella Entertainment, и моя нов съвместен промоутър - Top Rank“, обяви Камбосос Младши. Това е много вълнуващ момент в моята кариера с подкрепата и напътствията от двама мощни американски промоутъри, когато започвам пътуването си обратно към титлата. Бих искал да благодаря на моите съ-промоутъри, Лу Дибела и Боб Аръм, и на моя мениджър, Джим Камбосос, за сключването на тази сделка за много битки. Свирепия се завръща, за да си върне славата и да даде на големите фенове на бокса най-добрите битки срещу най-добрите бойци в света.“

Камбосос има 20 победи и 2 загуби в кариерата си. Тя започна на профиринга през 2013 г., като имаше битки в Малайзия, Гърция, Лондон, Ню Йорк, Кънектикът и Лас Вегас в усилията си да стане най-добрият в лека категория.

 „Развълнуван съм да продължа дългогодишната връзка на DBE с Джордж и екипа Камбосос“ обяви промоутъра Дибела. „Джордж е олицетворение на боец от шампионски калибър. Той се доказа на чужда територия, стана безспорен шампион, участва в две от най-големите битки в историята на австралийския бокс и настоя да се бие с най-добрите. Това съвместно промоционално споразумение с Top Rank предоставя на Джордж възможности в най-доброто време в САЩ на обширната платформа на ESPN, като същевременно остава PPV боец в Австралия. Създава по-лесен път към бъдещи мега битки срещу звезди от най-висок ранг. Щастлив съм да си партнирам отново с Боб Аръм и неговата страхотна компания.“

Неговите победи над бившите световни шампиони Мики Бей и Лий Селби му помогнаха да получи възможността на живота си, шанс да спечели три световни титли в една нощ срещу Теофимо Лопес през ноември 2021 г. В ожесточена битка, в която и двамата паднаха на пода Камбосос победи Лопес с разделно съдийско решение, победа, която беше обявена от ESPN за скандала на годината.

През 2022 г. Камбосос избегна лесна защита в родния си град и вместо това се изправи срещу Девин Хейни в последователни сблъсъци за безспорна световна титла в Мелбърн, Австралия. След първите си неуспехи в кариерата, 29-годишният има амбиции да завладее отново леката категория.