В главното събитие на шоуто, местната топ перспектива в средна категория Хамза Шийраз (19-0, нокаута KO) не усети никаква съпротивата от бившия претендент за пояса на световния шампион, сънародника му Лиам Уилямс (25- 5-1, 20 нокаута). В битката бяха заложени титлите на Британската общност и WBC Silver. Шийраз нокаутира своя съперник за още в първия рунд.

Битката започна с размяна на удари. Шийраз за пореден път доказа, че всеки ще трябва да се съобразява с неговия удар. Уилямс се олюляваше от ръката на противника и когато се опита да намали дистанцията, пропусна ляво кроше и се озова на земята в нокдаун.

Бившият претендент продължи битката, но не успя да направи нищо срещу Шийраз. Уилямс се впусна в неподготвени атаки, но и това не помогна - попадна на ъперкът и отново се озова на пода. Шийраз се втурна да довърши съперника си, а треньора на Лиам Уилямс спря битката.

Това е 15-и нокаут от 19 мача за Хамза Шийраз, който се очертава като един от основните таланти, които ще гледаме в средна категория.