Втори двубой за световна титла беше добавен към програмата на мача Джейк Пол срещу Майк Тайсън. Кейти Тейлър и Аманда Серано са главния поддържащ бой в дългоочакван реванш за безспорните титли в лека категория.

В същото време Most Valuable Promotions са договорили Марио Бариос да защитава короната си на WBC в полусредна категория срещу Абел Рамос. По-рано тази година се проучваше възможността за двубой за световната титла между боксовата легенда Мани Пакяо и Бариос.

Съветникът на филипинеца Шон Гибънс заяви пред Sky Sports през юни: "Мани разглежда тази възможност да се бие с Марио Бариос. На него му харесва идеята да завърши кариерата си със спечелването на титлата на WBC. Това беше първият му пояс в миналото. Така че през следващите две седмици ще се опитаме да осъществим битката."

Президентът на WBC Маурисио Сюлейман дори твърди, че те биха били отворени за осъществяването на двубоя. Въпреки това, № 8 в ранглистата Рамос получи шанс за зелено-златния пояс след злополучния демонстративен двубой на Пакман с кикбоксьора Рукия Анпо през юли.

"Развълнуван съм да бъда част от това събитие, което се случва веднъж в живота", казва Бариос. "Битката на картата Джейк Пол срещу Майк Тайсън е огромна и милиони хора ще я гледат на живо по Netflix. Абел Рамос е твърд мексикански боец, също като мен, така че знам, че ще бъде адски бой пред моите хора на стадиона на Далас Каубойс. Радвам се, че мога да покажа корените си по тази глобална платформа. Не пропускайте тази битка - ще бъде война, Пуро Сан Антонио!"

Рамос не е име, което ще бъде познато на твърде много хора извън хардкор боксовите среди. Мексиканският претендент е с баланс 28-6-2 като професионалист и в миналото е споделял ринга с бившите световни шампиони Йорденис Угас и Иван Баранчик - и в двата случая не успя да се справи.

"Много съм развълнуван, че ще се бия за титлата на WBC, и очаквам страхотен двубой срещу Марио Бариос", казва Рамос. "Той е воин като мен и ще подаря на феновете на стадион "Каубойс" и на тези, които гледат по целия свят по Netflix, вълнуваща битка в петък, 15 ноември."