Американският боксьор Райдъл Букър говоори преди да се изправи срещу Кубрат Пулев в събота във Фресно. 

38-годишният боксьор има 26 победи и 2 загуби на ринга, като през 2005 година е вкаран в затвора, където остава до 2017 година. След излизането си на свобода се завръща на ринга и записва 5 мача, от които 4 победи. 

Сега обаче му предстои най-сериозната битка.
"Всички знаят моята история – бях в затвора 12 години. От две години обаче съм много активен. Този бой идва във възможно най-добрия за мен момент. Бях в лагера на Усик, след това бях в този на Уайлдър, така че бях доста зает. Помагал съм на най-добрите. Сега работя с Антъни Джошуа. Говорим си, аз уча него, той учи от мен", заяви Букър.

"В бокса съм от 31 години и ще разчитам на своя опит. Не мога да кажа какво точно ще ми е нужно за победа, всеки има свой собствен талант. Той не се е бил с толкова лек боксьор. Аз съм бърз и подвижен. Знам, че има загуба от Кличко. Кличко ми е за пример, както и на треньора ми, но той няма този атлетизъм. Ще оставя талантът ми да говори вместо мен."

"Благодаря на отбора, на всички, които ме подкрепят. Те са запознати с моята история. Няма значение какви са предизвикателствата, ако работиш здраво, може да постигнеш всичко", завърши Букър.