Австралиската световна шампионка Ебъни Бриджис втрещи интервюиращ я репортер, като вдигна фланелката си и му показа гърдите си. Журналистът я разпитвал за скандалното и облекло, което си слага по време на официалния кантар преди мачовете си.

Бриджис, която наскоро защити титлата на IBF в категория петел срещу голямата съперничка Шанън О’Конъл, била спряна за интервю от репортер на Боксинг Кинг Медия, който и задал въпрос за облеклото по време на официалното претегляне.

„Какво има да обяснявам за моето облекло?“, отвърнала боксьорката, а репортера попитал какво е то? Тогава Бриджис просто вдигнала фланелката си и показала гърдите си. „Като дантела е. Моят знак е там, така че просто се абонирайте. Не знам какво е, но е секси нали?“ отвърнала боксьорката. „Това е хубав стриптиз, а не гаден, разбирате ли какво имам предвид?“ допълнила Бриджис.

Забележката за стриптийза е свързана с О’Конъл, която наскоро определи по този начин навика на съперничката да носи дантелено бельо по време на кантара. О’Конъл си плати за забележките на ринга, където бе свалена на земята с дясно кроше в 3-и рунд и бе така сериозно набита, че съдията прекрати мача в 8-и рунд.