Британският боксьор Конър Когил е в тежко състояние в болница и се бори за живота си, след като загуби с технически нокаут на ринга срещу Хоупи Прайс на 7-и октомври. Двамата се биха в елиминатор за британската титла в категория перо на BBBofC в Шефилд, Англия. Битката бе от ъндъркартата на Лейх Ууд - Джош Уорингтън.

Когил (14-1, 1 нокаут) е левичар, който беше фаворит в началото на двубоя. Но Прайс (12-0, 5 нокаута) не разочарова промоутъра си Еди Хърн. Той пое инициативата, свали съперника си четири пъти и спечели с технически нокаут в 12-ия рунд.

Оказа се, че Когил е получил сериозни мозъчни увреждания от тази битка. Стефи Бул – треньор, мениджър, и промоутър на загубилия потвърди, че боеца е в болница.

„Конър в момента е в болница. Скенерите показаха, че той е получил мозъчен кръвоизлив. Той е започнал да изпитва главоболие след двубоя. Това е ужасна новина за Конър, тъй като той живееше с бокса от тийнейджърските си години. В момента състоянието му е стабилно. Всички се молим за пълното му възстановяване и му желаем крепко здраве. Ще ви държим в течение“.