Треньорът на Терънс Крофърд и Крис Юбанк Младши, Брайън "БоМак" Макинтайър благодари на затвора в Бирмингам за гостоприемството. Наставникът, беше арестуван на летището в Манчестър миналия месец. Макинтайър получи 20-месечна условна присъда, след като беше арестуван за незаконно притежание на оръжие. БоМак беше в Обединеното кралство, за да тренира Юбанк за реванша му с Лиъм Смит. Но при опита му да отлети обратно за САЩ, сканирането на багажа му показва, че в него има пистолет с пълнител и той е задържан и обвинен в "притежание на огнестрелно оръжие" и "притежание на боеприпаси за огнестрелно оръжие без разрешително".

В понеделник Макинтайър се яви в Манчестърския кралски съд, където се призна за виновен по обвиненията си и получи 20-месечна условна присъда. Това се случва въпреки факта, че по закон за обвиненията в притежание на оръжие се предвижда петгодишна присъда затвор, която обаче може да бъде отменена поради изключителни смекчаващи обстоятелства.

След като излезе от затвора, Макинтайър публикува своя снимка в Instagram пред сградата на затвора в Бирмингам с надпис: "Благодаря на затвора HMP Бирмингам за гостоприемството през петте седмици. Всички надзиратели и затворници бяха мили и готини, съжалявам, че не можах да остана по-дълго. Но заради изключителния ми юридически екип от САЩ и Лондон трябва да се върна на работа, woooorrrk tiiiimeeee!!!!!".

В рамките на изслушването за произнасяне на присъдата БоМак изслуша редица свидетели в своя защита, включително Крофърд, който пътува до Обединеното кралство, за да присъства лично.

Сега двамата се прибират в САЩ и ще се върне на работа, тъй като Крофърд има редица възможности за следващия си двубой след победата над Ерол Спенс младши, включително и евентуално да повиши теглото си и да се бие с Канело Алварес.