Половинката на футболния национал Валери Божинов - Алисия, изненада приятно посетителите на популярен нощен клуб в София със секси визия и подгря атмосферата, в която по-късно се впуснаха чуждестранните футболисти на Левски.



Чаровната блондинка накара публиката да я почака, но веднага щом стъпи на сцената, всички разбраха, че си е заслужавало. Най-щастливи бяха представителите на мъжкия пол защото Алисия ги ослепи с оскъдно, но доста стилно секси облекло.



На перфектното й тяло по най-добрия начин стоеше черно изрязано трико, подчертаващо изящните извивки и стройни крака. Другата изненада освен последните хитове, на които се радваха десетки, бе и най-новата песен на изпълнителката.



Майката на Валери-младши не свали черните си очила, но умело танцуваше наравно с балета си от две момичета и две момчета. И докато забавляващите се припяваха „Твърде грубо”, „Ще се возим ли”, „Ще ти дам”, Алисия пак поднесе сюрприз, връщайки се назад във времето с „Палиш ме”, като на видео стените бе пуснат клип, на който носителката на доста музикални награди е брюнетка.



„Запалени” посетителите се впуснаха в танци без да подозират какво ги очаква след около 30 минути. На страхотната секси визия на любимата на Божинов се насладиха популярни за нощна София лица, Азис и верни сини фенове, празнуващи победата над АИК Стокхолм и класирането за групите на Лига Европа.



Неочаквано пък след края на участието на Алисия, след сет на DJ-я и оркестъра в хитовото заведение, както и след изпълнение на химна на Локо София,се появиха футболистите на Левски.



Част от чужденците бяха затрупани от поздрави и потупвания. Най-много похвали отнесоха Жоао Натаилтон Рамос дос Сантос - Жоазиньо и Гара Дембеле, но не бе пропуснат Сержиньо Грийн.



В компанията на техните приятели, играчите обаче не се впуснаха в необуздани танци или наздравици, а спокойно гледаха и получаваха поздрави от домакините и останалите забавляващи се в нощта.