Съпругата на крилото от Литекс Дока Мадурейра – Марсела – е неотлъчно до бразилеца още от началото на престоя му в България. Двамата пристигнаха в Ловеч посред зима, и не крият, че студеното време е било сериозен проблем пред тях.

Днес Марсела изгледа с удоволствие как половинката й получи наградата за Футболист №1 на предпоследния кръг от първенството. Веднага след награждаването двамата тръгнаха към летището, за да хванат полет до родната Бразилия, където ще си починат, макар и само 20 дни.

Марсела впечатли присъстващите с добрите си познания по български език. Въпреки че е тук само от няколко месеца, тя разбира доста от нещата, които й се говорят, и сама се опитва да произнася думите на български. Пред Гонг бразилката сподели, че все още двамата с Дока нямат наследници, но и се иска това да се случи скоро, като няма нищо против да стане майка в България.

Марсела бе категорична, че в Ловеч се чувства много добре, и вече се е адаптирала към родната действителност.

Самият футболист не показа доколко е овладял българския език, но демонстрира, че може да се оправи сам в заведение, като произнесе перфектно „вода” и „фанта портокал” на въпрос какво обича да пие.