Крайната селекция на Димитър Пенев от „Звездния отбор на Каменица” за демонстративния мач в Сливен срещу героите от САЩ 94 вече е утвърдена. След двата представителни мача по време на полуфиналите в София, които 24-те селектирани от скаутите на Пенев момчета изиграха помежду си, треньорът на ХХ век избра своята единадесеторка, която на 9 юли (събота), от 17:30 ч., на стадион „Хаджи Димитър” в Сливен ще се изправи срещу отбора на легендата Йордан Лечков.

В групата за Сливен от „Звездния отбор на Каменица” Стратега избра:
- двама вратари (Пламен Иванов от Русе и Васил Христов от Благоевград),
- трима защитници (Красимир Атанасов от Кърджали, Валентин Керчев от Русе и Димитър Маринов от Варна),
- четирима халфове (Иво Конгалов от Хасково, Митко Лишев от Пловдив, Иван Иванов от Сливен и Иво Славчев от Перник),
- двама нападатели (Христо Христов от Шумен и Иван Манев от Стара Загора).


В полузащитата на Пената прави впечатление името на човека на Гонг в Пловдив – Митко Лишев, който вече е печелил Каменица ФЕНкупа през 2009, когато тогавашният му отбор „Екоконс Пловдив”. Тогава Лишев бе избран и за MVP на турнира.

Срещу тях ще се изправи сборен отбор от „златните момчета” от незабравимото американско лято, но капитанът им Йордан Лечков упорито пази селекцията си в тайна, макар из публичното пространство вече да бяха споменати имената на Златко Янков и Наско Сираков. Отборът на Лече може да е в тайна, но е ясно, че „мачът на годината” не е за изпускане – със сигурност нито един от двата отбора няма да се даде лесно, а организаторите от Каменица ще добавят към дербито много бира, подаръци и добро настроение.

За всички фенове, които няма да могат да присъстват на мача, е осигурено излъчване на запис по bTV Action. Всички, които смятат, че могат да предвидят резултата от футболната среща, могат да се включат в специалната игра с прогнози и да си спечелят един от единадесетте оригинални екипа на Puma. Платформата за залози вече е активна на официалната страница на Каменица ФЕН Купа в социалната мрежа facebook (на адрес www.facebook.com/kamenitzafancup ).