Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов, който ще се пусне в едно ново поприще за самия него, а именно журналистиката, заяви че е възможно тя да му хареса повече отколкото треньорството.

Вуцов ще бъде част от екипа на тв водещия Крум Савов, който стартира свое предаване в телевизия Канал 3.

„Ще пробвам да помагам в едно спортно предаване като помощник водещ и анализатор. Нямам претенции да кажа още, че съм журналист. Все още не мога да съм ви колега”, заяви с шеговит тон Вицов в ефира на Дарик радио.

Това е дин нов проект. Васко Иванов ми с е обади и ми предложи, ако имам желание да се включа в тяхното предаване. В началото беше на шега. Постепенно станаха по настоятелни и ми предложиха да бъда ко-водещ. Аз съм доволен и щастлив, че едни добри специалисти ме поканиха в техния екип. Не крия, че съм щастлив, че мога да бъда част от този симпатичен екип”, сподели още Вуцов.

„Все още не е правено такова нещо в България. По принцип няма да ми стигнат 2 часа. Ще има много различни рубрики. Световен футбол, юноши, аматьорски футбол. Много интересни неща. Някои могат да ме признаят, някои да не ме, но това си е техен проблем. Все пак не съм го правил до този момент, не съм учил за това. Ако преценя , че не ставам, че не съм добър, ставам и си заминавам”, откровен бе специалистът.

„След Левски, не мога да се хвана и да работя, нещо което не ми отговаря на амбициите. Липсва ми треньорството, много ми липсва. Не се отказвам, но няма да се хвана, само за да съм треньор. Аз не съм на мнение, че футболът ни е толкова лош България. Футболът ни не е толкова лош, колкото се опитват да го изкарат на фона на ситуацията в страната.”

„Уплашен бях от играта показа ЦСКА по време на подготовката. Бяха тръгнали сериозно да застрашават първото място на Левски. Но направиха всичко възможно Левски да запази първата си позиция”, засегна и темата за случващото на „Българска армия”.

Накрая, къде в шеговит, къде в сериозен тон, Вуцов коментира, че е възможно журналистиката да му хареса повече отколкото треньорстовто.