След загубата на Локомотив (Пд) с 2:3 от Царско село в контролата старши треньорът на "черно-белите" Войн Войнов се изказа остро по адрес на футболистите и представянето им в проверката в София. Наставникът остана разочарован от играта на своя тим.

"Не съм доволен от резултата и от играта. Хубавото е, че мачът е контролен и е 10 дни преди старта на първенството и ще има време да си направим изводите, за да изглеждаме различно след седмица и половина. Не сме доволни от днешния мач, почти нямаше никаква полза. Играхме неорганизирано, нямахме острота и желание, може би умората си каза думата, но това не е никакво оправдание", коментира Войн Войнов.

Царско село вкара 3 на Локо Пд и победи

Пламен Крумов също сподели мнението си след мача, като заяви, че се надява в мачовете за първенството тимът му да изглежда по коренно различен начин.

"В момента не е най-важното нещо резултата. За нас е много важно да се опознаем, най-вече хората, които играем в защита, да се напаснем един с друг и да имаме синхрон. Надявам се в мачовете за първенство да изглеждаме по-добре и да се представим добре, както миналия сезон. Основни футболисти ни напуснаха, най-вече в защита, според мен ни очаква тежък сезон. Надявам се, да превъзмогнем трудностите и да се изкачваме напред в класирането с всеки изминал кръг", каза той.