Цели осем футболисти от втородивизионния Струмска слава са били повалени от вирус през седмицата. За това разкри старши треньорът на тима Владимир Димитров, който се оплака, че в последните няколко дни тимът води занимания в числено намален състав.

Това създава сериозни проблеми на отбора за утрешната среща с Монтана. Ако се добави и тежката на контузия на Николай Николов, чиито скъсани кръстни връзки го извадиха от игра до края на сезона, радомирци са изправени пред голяма кадрова дилема.

„Очаква ни много тежко гостуване, Монтана е име в българския футбол, отборът иска да се върне в Първа лига, но си надяваме да успеем да вземем нещо“, каза Димитров.

Наставникът на радомирци посочи, че ще наблегне върху постоянството в играта на състава. По думите му Струмска слава е победила водещи отбори във Втора лига и е загуба от тимове на същото ниво, или по-ниско, което е показател за непостоянство.

Димитров увери, че ръководеният от него отбор ще се бори със зъби и нокти да остане в професионалния футбол и още на полусезона ще бъдат взети мерки затова.

Той определи присъствието на Струмска слава във Втора лига като награда за тригодишния труд, положен от ръководения от него екип и се надява усилията им да продължат да се увенчават с успех.