Отборът на Струмска слава (Радомир) победи с 8:0 юношите старша възраст на ЦСКА, при официалното представяне на отбора на стадиона в Радомир. 

И в двата отбора има кюстендилско присъствие, Виктор Мицаков в Струмска слава и талантът Андрей Йорданов в ЦСКА.

Четири гола отбеляза Александър Аспарухов, по един добавиха Борислава Николов, Христо Кирев и Кристиян Тасев, а едно попадение бе автогол на червените. В актива на отбора на ЦСКА останаха само две греди през второто полувреме.
 
"Направихме ползотворна подготовка, изиграхме девет контролни среши. Трябваше да изградим нов облик на отбора, защото ни напуснаха трима четирима основни футболисти от миналата година. Имаме и качествени нови попълнения. Вярвам, че вървим в възходяща линия. Миналото първенство се спасихме от изпадане в последния момент, не бих искал това да се повтаря. Надявам се да бъдем в златната среда на класирането във втора лига", заяви пред Дарик старши треньорът на Струмска слава Владимир Димитров.

Той се надява на победа във първия кръг срещу "много тактически правилно играещият" тим на Поморие.
 
Кметът на общинна Радомир Пламен Алексиев, който изгледа двубоя, коментира пред Дарик, че следващата цел е да се модернизира базата. Общината ще реализира проект по програма за трансгранично сътрудничество (ТГС), като ще изгради нов стадион в квартал "Върба". 

"Мечтата ми е получим подкрепа и от Министерството на спорта и да изградим спортен комплекс с плувен басейн на територията на бившето военно поделение в града", заяви още Алексиев.