Съдийският шеф Йордан Сталев даде краткия си коментар за Gong.bg по повод появили се информации в различни медии относно изваждането на рефера Станислав Ставров от съдийските наряди след срещата от 21-ия кръг на Втора лига между Монтана и Добруджа Добрич. Тимът воден от Емил Велев победи с 2:1 като гост на "Огоста".

"Няма да коментирам тази информация. Ще разберете, когато трябва. Има взето решение, но ще го разберете, когато трябва", беше краткият коментар на съдийския председател. 

Така остава да чакаме публикуването на решението на Съдийската комисия, което ще се случи като бъде пуснато в официалния сайт на БФС.

Ще бъде интересно дали Ставров ще попадне в нарядите за мачовете от Първа и Втора лига след възобновяването на първенствата, тъй като в момента тече паузата за националните отбори.

До този момент Станислав Ставров нееднократно е попадал в полезрението на фенове, специалисти и журналисти с различни спорни отсъждания в различни мачове, но до този момент е имал доверието на хората от Съдийската комисия.