Ръководството на Етър застава зад старши треньора Сашо Ангелов, обяви президентът на клуба Александър Нанков. "Целият Управителен съвет на клуба стои зад Сашо Ангелов. Смятаме, че в този момент той е най-подходящият човек за поста старши треньор на "виолетовите".

Целта е Етър да върви напред", беше лаконичният коментар на Александър Нанков. Изявлението беше по повод на исканата от феновете оставка на наставника на етърци. Те се обявиха категорично против това Сашо Ангелов да е начело на отбора, заради негови изявления в медиите, че Локомотив (Горна Оряховица) е родният му дом, а кариерата му в Етър е вървяла в низходяща линия. В Банско по време на първия мач агитката скандира срещу него и издигна транспарант, че не е добре дошъл в клуба. Самият Сашо Ангелов до момента не е дал никакъв коментар по темата. По програма във втория кръг етърци приемат в първото си домакинство за сезона Левски (Карлово) в събота от 18.00 часа. От клуба честитиха и 70-ия юбилей на треньора Георги Василев.

"Той винаги ще бъде един от нас. Георги Василев е най-успешният треньор в историята на великотърновския футбол. Желаем му здраве, дълголетие и успехи във всяко начинание", заяви Александър Нанков./БТА