Полски мениджъри пристигнаха в Благоевград за мача 20-ия кръг на Втора лига между местния Пирин и Септември (София), научи БТА. Двамата поляци ще се опитат да намерят попълнения за Арка (Гдиня), който е в долната половина на местната Екстракласа. Мачът стартира днес от 17.30 часа на стадион Христо Ботев в Благоевград и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT.

Зимният трансферен пазар в Полша е отворен до 2-и март и отборите все още имат 10-ина дни на разположение, за да подсилят редиците си.

Полският клуб се опитва да намери играчи, които са млади и след това ще бъдат актуални на пазара, но също така и имат качествата да помогнат на отбора да се изкачи по-напред в класирането.

Както е известно, Септември разчита на доста млади български таланти. В стартовия състав са само младежки национали начело с Асен Чандъров, както и Георги Русев и Иван Тилев. На пейката пък са Стефан Гаврилов, Александър Тодоров и снажният нападател Владимир Николов.

След 22 кръга Арка е на предпоследното 15-о място, но два отбора са пред тях само с 2 точки повече, а предстои и втората плейофна фаза на първенството.