Втородивизионният ФК Пирин Благоевград се подсили до края на сезона с английския нападател Ибрахим Мейти. Бившият играч на Кардиф Сити идва под наем от ФК Кроули Таун и е добре познат на мениджъра Уорън Фийни, с когото са работили заедно преди две години.

Мейте обаче реално е играл под наем в Уокинг Таун в Националната дивизия (бивша Конференция), пето ниво на футбола в Англия. Днес "орлетата" подписаха до края на сезона и с швейцарския вратар Франческо Руберто. За последно стражът е пазил за първодивизионния ФК Тун в родната си страна. Договорът му обаче е приключил през юли 2019-а година и в последните шест месеца е бил без отбор.

Очаква се до края на седмицата двамата да получат международните си трансферни сертификати, за да може мениджърът на "зелените" Уорън Фийни да разчита на тях в предстоящите мачове.

От началото на втория дял на първенството тимът е спечелил 1 точка в три мача и е отбелязал един гол. Защитата е допуснала 6 гола, но явно тя има доверието на мениджъра Уорън Фийни. Пирин (БЛ) заема 10-о място с 24 точки./БТА