Отборите на Арда и Пирин Благоевград завършиха наравно 0:0, в среща от 19-ти кръг на Втора професионална лига. Играчите на Стойчо Стоев бяха подкрепяни от близо стотина привърженици, които посрещнаха отбора още при самото влизане на стадиона.

Домакините от Благоевград започнаха двубоя с две опасни атаки пред Караджов, но в 4-ата минута Румен Сандев успя да избие топката. В разстояние само на 3 минути Веселин Марчев създаде три опасни положения пред вратата на домакините. В 17-ата минута, след изпълнение на ъглов удар, без да се бави шутира и топката попадна в ръцете на вратаря на Пирин. Малко по-късно отново той изпробва своя удар, но бе неточен, а в 21 минута топката мина на сантиметри от левия страничен стълб. 

След почивката, в 61-ата минута Иван Караджов спаси сигурен гол, след като успя да парира удара на Виктор Янев, който излезе сам срещу него. В 68-ата минута Венцислав Бенгюзов изпълни пряк свободен удар, топката рикошира в стената и се наложи стража на Пирин да покаже рефлекс, избивайки я в ъглов удар. 

Минута по-късно Ивайло Найденов центрира от дясно като сложи топката на главата на Веско Марчев, но отново късметът не бе на страната на нападателя на Арда. До края на мача не се стигна до сериозни опасности пред двамата вратари и така двата тима взеха по една точка.

В класирането Арда е на трето място с 35 точки. Пирин е на 14-ото място със 17. В следващия кръг Арда приема Несебър, като двубоят е от 15:30 часа на "АРЕНА АРДА".

СЪСТАВ НА АРДА:Иван Караджов, Пламен Крумов, Румен Сандев, Ивайло Найденов, Атанас Кръстев, Вълчан Чанев, Венцислав Бенгюзов, Веселин Марчев, Иван Коконов, Петър Христов, Венцислав Христов.

РЕЗЕРВИ: Веселин Ганев, Архан Исуф, Димитър Законов, Митко Плахов, Ахмед Осман, Лукас Мартинс, Ерай Карадайъ