Отборът на Нефтохимик тръгна днес за Радомир, където утре (15.09), от 17:00 ч., ще гостува на местния тим Струмска слава, в VIII кръг от първенството. И за тази среща старши-треньорът Николай Кръстев няма да може да разчита на основни играчи.

Димитър Николов и Мартин Иванов не влизат в групата след травмите, които претърпяха по време на мача срещу Локо (София). Припомняме, че тогава вратарят напусна принудително след сблъсък с негов съотборник, при който получи счупвания на носа, скулата и зъба. Той претърпя успешна операция, но ще се възстановява приблизително три месеца. Срещата бе с лош завършек и за Мартин Иванов, който получи комоцио и все още се възстановява.

Другият вратар в отбора Атанас Гичев е с трайна мускулна контузия, затова също не влиза в групата. Той ще бъде заместен от вратаря на Елитната юношеска група до 19 години - Мартин Шейтанов. В сметките на Кръстев няма да влязат и двамата нападатели Георги Бинев и Дзъмин Лиу. Бинев претърпя инцидент извън терена, а Лиу има административни ангажименти във връзка с пребиваването си в страната.