Наставникът на Лудогорец II - Тодор Живондов, коментира поражението с 1:3 от Локомотив София и призна, че все пак е доволен от цялостното представяне на тима до момента. 

"Налага се да играем постоянно с различни двойки централни защитници и това си дава отражение. Мога да поздравя целия отбор. Направиха впечатляващо представяне дотук. Това, че сме втори отбор, попречи донякъде да имаме повече точки и да си застанем на първото място, където смятам, че заслужаваме."

"Направихме максималното да спечелим с това, с което разполагахме. Никога не съм говорил за шанс и за съдии, но смятам, че днес не ни достигна шанс, защото нашите положения бяха по-чисти от на Локомотив София Ако бяхме изравнили веднага след гола, мачът щеше да тръгне добре за нас."

"Най-големият позитив е, че без шестима състезатели отборът се опитва да играе със стил. Те много трудно се заменят, дори в най-големите отбори по света. Имахме голямо желание, аз съм човек, който живее само за семейството и за да побеждава. Със сигурност съм го предал на футболистите. Тези грешки са плод на младостта. Средната ни възраст днес беше около 20 години. Когато играят различни състезатели, е нормално да се допускат непредизвикани грешки, което е част от растежа", добави Живондов. 

"Да, има добра комуникация между отборите на Лудогорец. Окончателните решения ще се вземат след мача на Лудогорец и Ботев Пловдив. Смятам, че има още двама състезатели, които са готови да се борят за място в Първа лига. Дали ще започне, кога ще им се даде шанс тепърва ще се решава, но Лудогорец показа, че школата дава плодове. Тепърва ще има още много състезатели", завърши треньорът.