Живко Желев беше много доволен след успеха на неговия Етър над Добруджа с 1:0 като гост. Желев подчерта как тимът му е заздравил защитата, с което се получават тези резултати.

Желев на два пъти се пошегува, казвайки, че кадровите проблеми при „болярите“ са сериозни, и ако се налага ще слага вратари на поста десен бек, на който има сериозни тревоги.

„Сега очакваме да победим в следващия мач. Този беше труден срещу един отбор, който е селектиран и има по двама равностойни човека на позиция. Дори смените им не се отразиха на играта. Знаехме им силните страни. Приехме играта в нашата половина и разчитахме на контраатаки, както и стана. Благодаря на момчетата и им честитя победата. Приеха мача концентрирано и с мъжа игра заслужиха трите точки“, стартира Желев.

„Ако се върнем назад и погледнем баланса, мисля, че имаме най-доброто нападение, но в защита не бяхме добре. Играчите сега са концентрирани и са същите отпреди мен. Първите два мача знаете резултатите, така че има още много да се изисква. Продължаваме да си работим и преследваме целите“, продължи той.

„Всяка една година Втора лига е равностойна. Не се знаят претендентите за елита. Ние си играем мач за мач. Гледаме да извличаме максимума. Догодина ще видим къде сме. С магии ще правим ротации. Шегувам се. Наистина имаме проблеми. Илиев втори мач играе десен защитник, може и вратар да сложим там, може и да се справи. Трудно е за всички отбори във Втора лига. Това е второ прекъсване за националите и не може да наваксаме и освежим футболистите. В България за пръв път работим така“, завърши Живко Желев.