Ръководството на Пирин Благоевград в лицето на президента Ива Уорън, спортно-техническият директор Греъм Уорън и спортният директор Венко Попов дадоха пресконференция в Пресклуб "България", на която говориха за амбициите и целите на клуба във Втора лига през новия сезон. Те подчертаха, че в последната една година са направени доста неща и когато другите са почивали по време на пандемията, в Благоевград са свършили много работа.

19 снимки

“Амбициите на Пирин винаги са били да успее. Миналата година за нас беше изключително трудно и тази се очертава да бъде също така. Когато голяма част от хората почиваха по време на пандемията, ние свършихме изключително много работа. Моето желание и това, в което аз вярвам е, че когато човек работи той ще има възможност да постигне нещата, които иска да постигне. За нас е важно да играем добър футбол, да печелим мачове и да се борим за топ местата във Втора лига", заяви Ива Уорън.

“Не е тайна, че амбициите на Пирин са много големи за тази година. Направихме много добра селекция. Нещата в Благоевград се случват така както трябва да се случват. Такова спокойствие и такава организация никога не е имало. Нормално е да гоним по-добри резултати. С футболистите и начина на работа Направихме много добра селекция, но как ще заработи отборът е друг въпрос. Ще ни трябва малко време, въпреки че ме успокоява, че повечето момчета са местни", добави Венко Попов

“Ние сме в процес на учене, в процес на развитие. За една година направихме много в този клуб. Не става въпрос само за първия отбор, става дума за цялостното развитие на клуба", вметна Греъм Уорън.