Треньорът на Янтра - Велислав Вуцов, похвали своите играчи след победата с 2:1 в гостуването на лидера Септември София пред камерата на DIEMA SPORT. Той подчерта, че още преди двубоя е казал, че отборът му идва в столицата да спечели.  Габровци вече са само на точка от третото място в класирането, което дава право на бараж.
 
"Казах, че идваме в София да бием, ама май никой не ми повярва. По-добър сме, дори и равенство нямаше да приема. Вече не помня кога паднахме за последно. 11 мача нямаме загуба.Още го нямаме самочувствието, но и то ще дойде с много работа. Поздравих играчите, радвам им се, защото се трудят и  напредват.
 
Чудовищно съдийство, вече ми е неудобно да говоря за тях. Вдигна ни 4 картона и сега ще имаме четирима наказани за следващия мач. Червен картон на Асен Георгиев още в 40-ата минута - не го дава. Натиснаха ни бутончето за следващия ни мач.
 
Ако се преборим за нещо повече и ако не ме изгонят, кълна се, че тези момчета ще играят през следващия сезон. Доволен съм много, имаме сериозен напредък за кратко време, а присъствието на фенове на Янтра тук в София го доказва", заяви Вуцов.