Бюджетът на Струмска слава е най-ниският във Втора лига, убеден е кметът на Община Радомир Пламен Алексиев. Отборът на Струмска слава Радомир стартира ударно сезона във Втора лига - второ място след първите 4 кръга, без загуба, с 3 победи и 1 равен мач. Предстои му домакински мач в събота с ЦСКА 1948.

Кметът на Радомир се надява отборите с претенции за влизане в Първа лига да постигат целите си само с игра. Пламен Алексиев иска футболистите да се забавляват на терена, защото футбола е просто една игра.

Струмска слава

източник: Дарик Кюстендил

“Може би сме единственият отбор, в който играят момчета от града. Това, което искам феновете да казват за нас е - това е един симпатичен отбор, който обаче няма финансови средства. Бизнесът ни помага, но на отбора е нужен един основен спонсор, който да подпише договор, да си сложи логото на екипите. Ние предлагаме добри условия за реклама, ще подпомогнем бизнеса му. Искаме да направим нов стадион в квартал “Върба”, да ремонтираме градския стадион и да построим нова спортна зала”, каза пред Дарик кметът на Община Радомир Пламен Алексиев.